Kiemelt ajánlatok

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Csali Vendégház Tisza-tó

Margaréta Apartman Ház

Kőtenger Panzió

Fekete Macska Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Elisabeth apartman

Bónom-zugi nyaraló

Két Jóbarát Apartmanház

Legénd Üdülőfalu

Balogh-Szatmári Kúria

Életfa vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Hanga Vendégház

Spirit Apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Platán Panzió

Szalóki Üdülőház

Márti Vendégház

Győr-Moson-Sopron megye, Hegykő, Patak u. 47.

A Fertő parton, a gyógyfürdőjéről híres Hegykőn, üdülőövezetben, csendes nyugodt utcában, a fürdő hátsó bejáratától 200 m-re

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: +36-20-9796725, +36-30-4078115
Mobil:
E-mail cím: nagy.janosne85@gmail.com
Weboldal:

Szálláshely bemutatása:

Vendégházunk a Fertő parton, a gyógyfürdőjéről híres Hegykőn, üdülőövezetben, csendes nyugodt utcában, a fürdő hátsó bejáratától 200 m-re található.

Szabadon álló telken álló, mintegy 90 m2 alapterületű ház két szobával és tágas nappalival rendelkezik,konyha, zuhanyzó, WC, és egy fedett terasz tartozik hozzá. 6 fő elszállásolására alkalmas, továbbá 1 db pótágyat is tudunk biztosítani. A fürdőszobában zuhanyfülke és sarokkád van. Vendégeink részére törülközőt adunk.

A kertben bográcsozásra, grillezésre kialakított hely, a gyerekek részére 2 hinta található. Parkolás a zárt udvarban biztosított. A vendégeknek 5 db kerékpárt tudunk biztosítani, amit ingyenesen használhatnak.

Környék, programlehetőségek:

Hegykőn színvonalas rendezvények várják az ide látogató vendégeket. A faluban termelői piac is működik, heti egy alkalommal. Ezenkívül 500 m-en belül megtalálható több étterem, pizzéria, fagyizó és bolt.

A háztól 300 m a Fertő tavat körbe kerülő kerékpárút. Autóval 10 percnyire van a Fertődi Esterházy Kastély ahol egész nyáron kellemes és családbarát programok várják a látogatókat. Hatalmas angol park sétálni és kikapcsolódni hívja a vendégeket. Az Ausztria határ közelsége is vonzó lehet mert nagyon sok kikapcsolódási lehetőséget nyújt a Fertő-tó körüli kultúr táj. Közel van még Sopron is ahol lehetőség nyílik megtekinteni a Károly kilátót, a tűztornyot és a borok kedvelői is találnak pár hangulatos pincét.


   


Vissza a kereséshez »